Miesten jalkahoito taikoo jaloistasi komeat Turussa

Olit sitten raksamies, tohtori, toimistotyöntekijä tai opiskelija, sinulla on todennäköisesti jalat. Työstetään ne kuntoon.

Ovatko kantapääsi kuin kulunutta asfalttia? Eikö peli kiekko- tai futiskentillä kulje? Taitotasoosi emme voi toki vaikuttaa, mutta mukavuuteen voimme. Moni jalkojen liikuttamiseen perustuva harrastus kulkee todennäköisesti hieman sujuvammin, kun jalat on hoidettu kunnolla kuntoon. Ellet harrasta moisia, niin vinkkinä, että jalkahoito mukavoittaa myös yhtä päivittäistä perusduunia: kävelemistä.

Prameen jalkahoidossa vierailleita freesejä jalkoja kelpaa esitellä niin paremmalle puoliskolle kuin frendeille. Ja miksei pomollekin, jos siltä tuntuu. Mitäpä siis turhaan odottelemaan, buukkaa huoltoaika Turkuun ja anna Prameen jalkahoidon tehdä tehtävänsä!

Näin pramea muodonmuutos meillä on tarjolla:

Karheuden kuoriva jalkahoito 79 €

Tämä miehisten jalkojen hoitohetki sisältää kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien siistimisen ja kirsikkana kakun päällä rentouttavan jalkahieronnan. Mitä muuta jalat voisivat enää toivoa?

Varaa aika »

Tilaa pramea sähkö­sano­mamme nyt…

…niin pysyt menossa mukana! Uutiskirjeemme tilaajana saat myös melkoisen miehek­käitä etuja.

Liity osaksi Prameen komeaa asiakas­rivistöä jo tänään. Vaikuttava hoitolamme palvelee Turun ytimessä, Aurajoen varrella.

Näppäile sähköpostiosoitteesi alle ja saat ensimmäisen huippuedun käsiisi heti!

Varaa aika

Varaa itsellesi sopiva aika suoraan ajanvarauskalenteristamme tai tiedustele suoraan hoitolastamme.

Varaa aika » Ota yhteyttä »

Soita Lahjakortti Varaa aika