Miesten kasvohoito freesaa kansikuvasi Turun ytimessä

Oletko koskaan vilkaissut peiliin ja ajatellut, että sieltä takaisin katsova tyyppi kaipaisi pientä huoltoa? Eipä hätää, ratkaisu on parin klikkauksen päässä.

Myös miehen kasvot kaipaat välillä hoitoa ja huolenpitoa, sillä harva meistä saa tallata koko elämäänsä huoltovapaasti. Akilleen kantapäitä on erilaisia. Iho saattaa olla kuiva ja kiristää. Ongelmana voivat olla myös epäpuhtaudet, jotka käyttävät kasvoja taistelukenttänään. Tai sitten jotakin aivan muuta. Joka tapauksessa, oli probleemia enemmän tai vähemmän, anna kasvoillesi eli arvokkaalle kansikuvallesi hetki Prameen ammattilaisten käsissä!

Tarjolla on melkoisen pramea setti Turussa, Aurajoen varrella:

Komeuttasi korostava kasvohoito 99 €

Tämä miehekäs hoito tarjoaa perusteellisen freesauksen. Kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, päähieronnan ja lopputuotteet. Jos kasvosi kaipaavat lisäfiksausta, sekin hoituu! Saat Prameesta myös seuraavat lisäpalvelut:

  • nenä- ja korvakarvojen poisto 29 €
  • kulmien siistiminen 14 €

Vain pari klikkausta ja buukkaus on tehty!

Varaa aika »

Tilaa pramea sähkö­sano­mamme nyt…

…niin pysyt menossa mukana! Uutiskirjeemme tilaajana saat myös melkoisen miehek­käitä etuja.

Liity osaksi Prameen komeaa asiakas­rivistöä jo tänään. Vaikuttava hoitolamme palvelee Turun ytimessä, Aurajoen varrella.

Näppäile sähköpostiosoitteesi alle ja saat ensimmäisen huippuedun käsiisi heti!

Osta lahjakortti komeuden­hoitoon

Hanki prameat lahjakortit helposti verkkokaupastamme! Vain muutama klikkaus ja miesten suosikkilahja, Prameen lahjakortti liitelee sähköpostiisi.

Osta lahjakortti »

Osta lahjakortti Varaa aika