Miesten hoitopaketti palauttaa komeutesi raiteille Turussa

Jokaisen komeus tarvitsee välillä hieman huoltoa. Tämän hoitotrion jälkeen voit olla varma, että homma rokkaa taas!

Komean asiakaskuntamme toiveisiin on vastattu! Konfettisateen ympäröimänä ja maljojen kilistessä saamme ylpeänä esitellä ehkä prameimman palvelumme: tarjolla on hoitotrio koko komeudelle! 

Jokainen meistä kaipaa joskus rakennuspalikoiden fiksausta – ja niinä joinakin päivinä sitä halajaisi hieman enemmän. Trio koko komeudelle sisältää kattavan paketin hoitoa miehiselle ulkonäölle: saat komeuttasi korostavan kasvohoidon, karheuden kuorivan jalkahoidon ja käsien fiksauksen samassa paketissa! Melkoisen prameaa. Voisiko sitä muuta enää toivoa?

Pst. Tämä hoitotrio on takuuvarmasti niin syntymäpäivien kuin joulun ykköslahja kaikille miehille! Osta lahjakortti isälle, aviomiehelle tai muulle komealle yksilölle täältä.

Trio koko komeudelle 200 €

Tämä kadehdittava trio sisältää kasvohoidon, jalkahoidon ja käsien fiksauksen. Hoitosetti nappaa kalenteristasi 1,5 tuntia, jonka jälkeen komeutesi on taas kunnossa! Varaa aikasi nyt, niin erotut jälleen marketin ihmisvilinässä eduksesi.

Varaa aika »

Tilaa pramea sähkö­sano­mamme nyt…

…niin pysyt menossa mukana! Uutiskirjeemme tilaajana saat myös melkoisen miehek­käitä etuja.

Liity osaksi Prameen komeaa asiakas­rivistöä jo tänään. Vaikuttava hoitolamme palvelee Turun ytimessä, Aurajoen varrella.

Näppäile sähköpostiosoitteesi alle ja saat ensimmäisen huippuedun käsiisi heti!

Varaa aika

Varaa itsellesi sopiva aika suoraan ajanvarauskalenteristamme tai tiedustele suoraan hoitolastamme.

Varaa aika » Ota yhteyttä »

Soita Lahjakortti Varaa aika