Pramee on lajinsa ensimmäinen Suomessa

Moni haaveilee saavansa tehdä historiaa. Miesten hoitola Prameen yrittäjä Noora Cohadarevic päätti lopettaa haaveilun, kääri hihat ja ryhtyi hommiin.

Idea heitettiin ilmoille ensi kertaa jo vuosia sitten. Yksi Nooran asiakkaista ihmetteli, miksi miehille ei ollut olemassa omaa hoitolaa Turussa.

“Ajattelin heti, että ideahan on ihan superhyvä. Miesten hoitolalle olisi varmasti tilausta”, Noora muistelee.

Noora pyöritti jo tuolloin omaa yritystä, Hoitola Auraa Turun keskustassa. Kilometrejä kosmetologina on kertynyt mittariin jo vuodesta 2011.

“Kun tutkin asiaa enemmän, en löytänyt koko Suomesta yhtään hoitolaa, joka olisi suunnattu vain ja ainoastaan miehille. Se vahvisti ajatustani siitä, että miesten hoitola kannattaisi todellakin perustaa.”

Idea jäi hetkeksi hyllylle odottelemaan, kun perheenlisäys vei muutamaksi vuodeksi Noora Cohadarevicin päähuomion. Syksyllä 2022 idea heräsi uudelleen henkiin ja alkoi Suomen ensimmäisen miesten hoitola -konseptin rakentaminen.

“On mielettömän hienoa saada tarjota miehille oma hoitola, vain heille suunniteltu tukikohta. Kyllä miehetkin tarvitsevat jalkahoitoja ja kasvohoitoja siinä missä naisetkin. Nyt on miesten vuoro.”

Ota yhteyttä »

Tilaa pramea sähkö­sano­mamme nyt…

…niin pysyt menossa mukana! Uutiskirjeemme tilaajana saat myös melkoisen miehek­käitä etuja.

Liity osaksi Prameen komeaa asiakas­rivistöä jo tänään. Vaikuttava hoitolamme palvelee Turun ytimessä, Aurajoen varrella.

Näppäile sähköpostiosoitteesi alle ja saat ensimmäisen huippuedun käsiisi heti!

Osta lahjakortti komeuden­hoitoon

Hanki prameat lahjakortit helposti verkkokaupastamme! Vain muutama klikkaus ja miesten suosikkilahja, Prameen lahjakortti liitelee sähköpostiisi.

Osta lahjakortti »

Soita Lahjakortti Varaa aika